Natuurvlees

Wij houden van goed eten en vinden het belangrijk om te weten waar ons eetwaar vandaan komt. Zo koken we graag met seizoen groenten en producten van lokale en Nederlandse afkomst.

Niet alleen is het goed om te eten van Nederlandse bodem, ook is het leuk om lokaal te eten. De omgeving van Breda heeft zoveel te bieden! Zo staken we o.a. recent zelf asperges van een asperges boer uit Strijbeek en komen onze eitjes uit de regio

Ook ons vlees is van goede afkomst. Ons vlees komt van Natuurvlees, een bedrijf dat werkt met kleinschalige boeren uit de regio Waterland. Boeren met hart voor hun vak.

Wat maakt natuurvlees zo bijzonder? Natuurvlees komt van een kleine groep boeren uit de regio die werken vanuit de passie van het vak en die het ambacht willen behouden. Het welzijn van dieren staat centraal evenals behoud van de natuur. Door samen goede afspraken na te komen, wordt de kwaliteit van het vlees gewaarborgd. Zo staan de dieren bijvoorbeeld zo veel mogelijk buiten en krijgen ze geen soja maar voer uit de buurt.

We hebben ook voor Natuurvlees gekozen omdat er weinig van het dier verloren gaat. Eigenlijk alles wordt gebruikt en volgens eigen receptuur bereid. Weinig waste en goed voor dier, natuur én mens. Dat sluit aan bij onze visie.

Mocht je meer willen weten, kijk eens bij natuurvlees.nl of kom proeven in ons restaurant. Je vindt ons op STEK in Breda, dé plek voor innovatieve en inspirerende ondernemers.

Van woensdag t/m zondag zijn we geopend voor lunch, borrel en diner.

1 reactie

  1. Lia en Ron op 10 september 2023 om 20:49

    Vanavond super lekker gegeten bij De Kolenmeesters. Wat was dat heerlijk en eerlijk eten.
    Ik ben eigenlijk altijd een zeur als het over mijn eten gaat, maar hiervan kan ik alleen maar zeggen. Erg lekker en super kwaliteit
    Dit raad ik iedereen aan. Wij gaan zeker terug.

Laat een reactie achter