Catering

De KolenMeesters verzorgen catering op locatie.  Voor een onvergetelijk evenement, een feest of diner thuis of dagelijkse bedrijfscatering kan je ons bellen en maken we een offerte op maat

Naast heerlijk eten ontzorgen we ook door het meenemen van borden, glazen, statafels etc.

Extra wensen? Neem gerust contact met ons op!

Thuis

b0c8c8bd-a3b3-4819-a8b3-3dbc4d20f172

We verzorgen catering aan huis zodat je zorgeloos kan genieten met familie en vrienden. We maken hapjes en borrelplanken, zijn kok aan huis waar we een gangendiner bereiden en uiteraard verzorgen we een BBQ met onze indrukwekkende grill. Thuiscatering is gepersonaliseerd en bereid met duurzame producten.

Events

Events

De KolenMeesters verzorgen publiekscatering op festivals en evenementen, maar ook bedrijfsfeesten en zakelijke diners. Of het nu gaat om een grill stand op een festival of een walking dinner met verfijnde hapjes, wij hebben jarenlange ervaring in deze branche. Onze kracht ligt in de kwaliteit, betaalbaarheid, variatie in aanbod en snelheid waarmee we opereren.

Thuiskok

closeup-restaurant-table-with-dishes-drinks

Met een kok aan huis ervaar je de ultieme restaurant ervaring bij je thuis. Of het nu gaat om een vriendendiner of een zakelijk etentje, De KolenMeesters verzorgen een heerlijk thuis bereid diner in informele sfeer.

Bedrijfscatering

fresh-submarine-sandwich

Een lekkere lunch of (warme) borrelhap draagt bij aan een geslaagde meeting en tevreden werknemers. We brengen gezonde maaltijden, verrukkelijke broodjes, een borrelhap en drankjes. Bereid van diervriendelijke producten bij voorkeur uit de streek.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van catering, laat dan gerust een bericht achter. We komen snel bij je terug. LET OP: Niet voor reserveringen in het restaurant.

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.