A happy place is HOMEMADE 

De kop is eraf. Na weken van voorbereiding, plannen maken en dromen, kregen we afgelopen maandag officieel de sleutel van het pand van ons nieuwe restaurant De KolenMeesters op STEK Breda.  

Hoewel we natuurlijk het liefste meteen waren open gegaan, moesten we eerst aan de slag om Radio Pannekoek om te toveren naar het concept van De KolenMeesters. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, de grill een prominente plek krijgt en het eten diervriendelijk wordt bereid met lokale producten bij voorkeur uit het seizoen.  

Maar voorlopig is het hier eerst ‘stofhappen’. De vloer wordt vervangen en er vinden de nodige reparaties plaats in en om het pand. Omdat we nieuwe apparatuur laten komen, wordt ook de elektriciteit goed nakeken en voorbereidingen getroffen voor de installatie hiervan. En natuurlijk krijgt het hele restaurant een flinke touch up.  

Een behoorlijke klus, maar zijn zelf enorm handig en worden daarbij flink geholpen door onze vrienden van STEK en aantal bekenden. Hoewel het hard doorwerken is, wordt er veel gelachen en beleven we er heel veel plezier aan om ons nieuwe huis echt thuis te maken.  

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en wat er op het menu staat? Volg ons dan ook op Instagram en Facebook.