Hulptroepen

Je kent ze wel, mensen die je helpen en bijstaan wanneer we het nodig hebben. Onbaatzuchtig en enthousiast. Zorgzame vrienden, familieleden en bekenden, die hun tijd, energie en liefde geven zonder er iets voor terug te vragen.  

Sinds wij de sleutel hebben gekregen van ons restaurant hebben wij zo’n fijne groep mensen die ons helpen klussen. Niks is te gek; slopen, zagen, timmeren, opruimen … het gebeurt. Maar ook goede gesprekken, gevraagd en ongevraagd advies, veel lachen en samen een klusbiertje drinken.  

Dat er hard gewerkt wordt, is een feit. Want a.s. maandag tweede paasdag, worden de eerste gasten verwelkomd voor een paasbrunch. Stiekem moet er best nog veel gebeuren, maar samen redden we het wel.  

Daarom een big shout out naar onze hulptroepen Herman, Ben, Valentijn, Maryon, Anouk, Giau, Arjan, Wendy, Carola, Samson, Chantal en Maurits. Onze dank is groot!  

1 reactie

  1. Babbe op 11 mei 2023 om 20:09

    Wat leuk om te zien dat Maurits en Arjan aan het helpen zijn ! Zij hebben het indertijd grotendeels gebouwd met mij dus zal voor hun ook erg leuk zijn het weer verder te verbeteren. Word vast heel mooi met hun hulp . Goed bezig hoor . En heel veel plezier in jullie mooie gebouw ! Groeten babbe.

Laat een reactie achter